Lucram la noua versiune a site-ului, de aceea informatiile nu sunt actualizate. Intre timp poti citi articolele pe care le-am scris in ultimii 4 ani iar noi promitem sa
revenim cat mai curand cu o noua interfata si, evident, cu articole la zi. Lucram in paralel atat la relansarea site-ului, cat si la organizarea Galei Premiilor eCommerce.

 
UTILIZAREA CARDURILOR
Cardurile fac parte deja din viata de zi cu zi a romanilor, la ora actuala existand peste 9 milioane de carduri bancare.   ...detalii
RECOMANDAREA Link2eCommerce
CartePremium - librarie online si giftshop cu livrare 100% gratuita pentru clientii care aleg plata online   ...detalii
CONSULTANTA IN COMERTUL ELECTRONIC
Intra acum in comertul electronic! Nu este un “hei rup-ism” si nici un sfat optimist. Statisticile arata ca numarul   ...detalii
Sign-up
Beneficiile autentificarii si formularul de inscriere
 
Link2eCommerce Home E-Commerce Online Advertising & PR Legislatie Internet Off Topic Evenimente Despre noi Contact
May 2024
 LMMJ VSD 
   12345 
 6789101112 
 13141516171819 
 20212223242526 
 2728293031
 
CONSULTANTA IN COMERTUL ELECTRONIC

Intra acum in comertul electronic!

Nu este un “hei rup-ism” si nici un sfat optimist. Statisticile arata ca numarul magazinelor online este in continua crestere – doar in 2006 s-au lansat peste 200 – la ora atuala existand mai mult de 700 de comercianti virtuali. Tot mai multi antreprenori se indreapta catre acest tip de afacere, in primul rand pentru ca lansarea unui business pe Internet este mult mai putin costisitoare decat in lumea reala. In al doilea rand, romanii nu mai sunt la fel de reticenti in a cumpara online asa cum erau acum cativa ani.

Piata nu este inca sedimentata si nu putem vorbi de foarte multe brand-uri care sa acopere toate nisele. Este, deci, momentul cel mai potrivit sa ai propria afacere – acum, cand concurenta inca nu ridica dificultati de netrecut.

Link2eCommerce, singura publicatie din Romania dedicata exclusiv comertului electronic, ofera incepand de astazi, consultanta celor care vor sa isi deschida un magazin virtual sau celor care deja il detin. dar vor sa-i creasca profitabilitatea. De mai bine de un an analizam piata, jonglam cu cifre si despicam firul in patru atunci cand primim raportarile bancilor, organizatiilor internationale emitente de carduri sau RomCard. Am derulat sondaje, am facut cercetari de piata, am oferit articole de training, am dezvoltat ghiduri de conduita, am analizat magazinele virtuale existente, am prezentat solutii pentru evolutia pietei.

Am acumulat experienta necesara pentru a oferi celor interesati oglinda realitatilor pietei in asa fel incat orice magazin sa cunoasca in detaliu concurenta si nisa pe care o poate exploata.

Pe scurt, afacerile online nu difera cu nimic fata de afacerile din viata reala. Toate se supun acelorasi reguli economice si toate functioneaza dupa aceleasi principii. Am amendat intotdeauna articolele din presa care prezinta adevarul deformat, doar de dragul  incurajarii pietei. Nu cred ca ziaristii au dreptul sa se joace cu banii vostri, scriind despre cat de usor este sa detii un magazin virtual sau de cat de putin capital ai nevoie pentru investitia initiala. Trebuie sa stim cu totii ca daca ceva pare prea frumos sa fie adevarat, de cele mai multe ori chiar asa e.

Ca in orice domeniu, atunci cand va hotarati sa lansati un magazin online, trebuie sa cunoasteti foarte bine:
- concurenta,
- sa gasiti nisele neexploatate,
- sa realizati un plan de afaceri viabil,
- sa stiti cine va sunt furnizorii de produse sau servicii,
- in ce grile de preturi intrati pentru a va calcula marjele de adaos si de profit,
- cat va costa realizarea site-ului si cum trebuie construit,
- ce buget trebuie sa alocati promovarii,
- care sunt cele mai bune modalitati de promovare prin prisma return of investment,
- care sunt si cum trebuie organizate departamentele din spatele site-ului
- cum automatizati procesele in asa fel incat sa reduceti cheltuielile si timpii de livrare a produselor etc.

Fara sa va speriem, desi pare foarte simplu sa detii un site de comert electronic, nu e deloc floare la ureche. Drept dovada, putem numara pe degete cele cateva magazine virtuale de succes din Romania.

Reusita este asigurata doar atunci cand exista o strategie bine definita de dezvoltare si cand antreprenorii inteleg ca nu exista imbogatiri peste noapte sau investitii mici si profituri uriase. Acestea sunt lucruri valabile doar in jocurile de tip piramidal – si cunoastem cu totii istoria lor.

Link2eCommerce te va ajuta concret sa lansezi un magazin online de succes sau sa il faci profitabil pe cel existent. Garantam contractual cresterile si dezvoltam impreuna afacerea ta.

Chiea succesului nu sta in amatorism. Incepe acum o afacere profitabila!

Andrei Radu
andrei.radu@linkmagazine.ro
Tel./Fax: 031.710.01.97
Mobil: 0720.375.426

... afiseaza toate inregistrarile
Poll

Poll

Cat ati cheltuit pentru un cadou cumparat online?
Sub 10 lei
Intre 10 si 50 lei
Intre 50 si 100 lei
Intre 100 si 150 lei
Intre 150 si 200 lei
Intre 200 si 300 lei
Peste 300 lei