Lucram la noua versiune a site-ului, de aceea informatiile nu sunt actualizate. Intre timp poti citi articolele pe care le-am scris in ultimii 4 ani iar noi promitem sa
revenim cat mai curand cu o noua interfata si, evident, cu articole la zi. Lucram in paralel atat la relansarea site-ului, cat si la organizarea Galei Premiilor eCommerce.

 
UTILIZAREA CARDURILOR
Cardurile fac parte deja din viata de zi cu zi a romanilor, la ora actuala existand peste 9 milioane de carduri bancare.   ...detalii
RECOMANDAREA Link2eCommerce
CartePremium - librarie online si giftshop cu livrare 100% gratuita pentru clientii care aleg plata online   ...detalii
CONSULTANTA IN COMERTUL ELECTRONIC
Intra acum in comertul electronic! Nu este un “hei rup-ism” si nici un sfat optimist. Statisticile arata ca numarul   ...detalii
Sign-up
Beneficiile autentificarii si formularul de inscriere
 
Link2eCommerce Home E-Commerce Online Advertising & PR Legislatie Internet Off Topic Evenimente Despre noi Contact
June 2024
 LMMJ VSD 
      12 
 3456789 
 10111213141516 
 17181920212223 
 24252627282930
 
Elevate si Dor de Bucovina se alatura PRwave Directory [2008-08-29] [PRwave]

Elevate si pensiunea Dor de Bucovina s-au alaturat in luna august companiilor inscrise in cadrul PRwave Directory – www.prwavedirectory.ro
 
Elevate, companie care ofera servicii specializate de reclama in lift si continua permanent sa propuna noi solutii si posibilitati de fructificare a mediului se alatura agentiilor inscrise la rubrica Agentii de publicitate, iar pensiunea se constituie intr-un loc propice pentru organizarea diverselor evenimente ale companiilor, fiind prima inscriere in cadrul rubricii dedicate special.
 
"Am ales sa ne prindem cartea de vizita pe peretele PRwave Directory pentru obisnuitii locului (publicul) si pentru ca ne plac entuziasmul si rigurozitatea gazdelor (site-ul mama). O idee excelenta este aceea de a invita colaboratorii sa vorbeasca cu si despre proiectele comune in sectiunea de testimoniale." Catalina Murariu, brand manager Elevate.
 
Gabriela Maxim, administrator Dor de Bucovina marturiseste: "Am intrat in Directory pentru a-i invita pe utilizatorii PRwave in Bucovina, in concedii si team-building-uri, pentru seminarii si traininguri la liniste si racoare. Prezentarea noastra a avut cateva sute de cititori inca din prima saptamana, astfel avem incedere ca am luat o decizie foarte buna. Succes lor si viitorilor inscrisi in director".
 
In Romania nu exista un loc unde sa fie adunate toate companiile si toti furnizorii de care ar putea avea nevoie afacerile, departamentele de PR, marketing, imagine, comunicare etc. si agentiile. PRwave Directory se doreste a deveni o resursa completa pentru PR si afaceri - cu furnizori, produse si servicii din toate segmentele de care ar putea avea nevoie o companie (de la creare de identitate si pana la asistenta tehnica, de la suport IT si pana la catering pentru evenimente). Categoriile sunt numeroase si pot fi oricand completate pentru a putea corespunde tuturor serviciilor pentru afaceri disponibile pe piata in marketing, relatii publice, publicitate si promovare.
 
 
PRwave este primul site din Romania dedicat in totalitate PR-ului, imaginii si comunicarii pentru afaceri si expertizei in aceste domenii. Dintre rubricile sale pot fi amintite Experts’ Opinion – articole scrise de specialisti romani si experti din strainatate – Case Studies, News, Forum, Events Calendar s.a.  Site-ul este unicul din Romania care are un serviciu de PR integrat pus la dispozitia organizatiilor: campanii de relatii publice, imagine si comunicare online complete derulate prin intermediul site-ului.
 
PRwave – unor valuri nu poti sa li te impotrivesti!

PRwave Directory – www.prwavedirectory.ro –  director complet pentru PR si domenii conexe
... afiseaza toate stirile
Poll

Poll

Cat ati cheltuit pentru un cadou cumparat online?
Sub 10 lei
Intre 10 si 50 lei
Intre 50 si 100 lei
Intre 100 si 150 lei
Intre 150 si 200 lei
Intre 200 si 300 lei
Peste 300 lei