Lucram la noua versiune a site-ului, de aceea informatiile nu sunt actualizate. Intre timp poti citi articolele pe care le-am scris in ultimii 4 ani iar noi promitem sa
revenim cat mai curand cu o noua interfata si, evident, cu articole la zi. Lucram in paralel atat la relansarea site-ului, cat si la organizarea Galei Premiilor eCommerce.

 
UTILIZAREA CARDURILOR
Cardurile fac parte deja din viata de zi cu zi a romanilor, la ora actuala existand peste 9 milioane de carduri bancare.   ...detalii
RECOMANDAREA Link2eCommerce
CartePremium - librarie online si giftshop cu livrare 100% gratuita pentru clientii care aleg plata online   ...detalii
CONSULTANTA IN COMERTUL ELECTRONIC
Intra acum in comertul electronic! Nu este un “hei rup-ism” si nici un sfat optimist. Statisticile arata ca numarul   ...detalii
Sign-up
Beneficiile autentificarii si formularul de inscriere
 
Link2eCommerce Home E-Commerce Online Advertising & PR Legislatie Internet Off Topic Evenimente Despre noi Contact
June 2024
 LMMJ VSD 
      12 
 3456789 
 10111213141516 
 17181920212223 
 24252627282930
 

Plus-Valoare la Gala Premiilor in eCommerce 2008 - primele noutati de anul acesta


Link 2 eCommerce, organizatorul Galei Premiilor in eCommerce care se va desfasura pe 10 octombrie 2008, anunta primele noutati pe care le aduce in acest an. “Trofeele GpeC – putine la numar si oferite pe merit – reprezinta recunoasterea valorii castigatorilor, a aptitudinilor lor, a noptilor nedormite, a eforturilor de a deveni cat mai buni. In afara de acestea, le pregatim o surpriza placuta comerciantilor online care vor castiga la Gala”, spune Andrei Radu – director general Link 2 eCommerce.

Premiile oferite cinstit si obiectiv inseamna mult pentru castigator. Ele reprezinta o distinctie la nivel de piata, oferita de specialisti care analizeaza echidistant, fara sa aiba legaturi directe, de interes sau concurentiale cu participantii. Premiile acordate la Gala Premiilor in eCommerce au la baza cifre sau un amplu proces de jurizare in care doar calculele matematice fac diferenta.

La cea de a III-a editie a Galei Premiilor in eCommerce, organizatorii au hotarat conform feedback-ului pietei, sa aduca Plus-Valoare pentru magazinele online care vor fi declarate castigatoare, respectiv cel mai bun Start-up si Magazinul Anului. Anul acesta, pe langa trofee, magazinele castigatoare vor primi premii in servicii oferite de partenerii nostri.

“Vrem ca magazinele sa simta, la modul practic, ca au castigat la Gala Premiilor in eCommerce. Vrem sa le oferim cat de mult putem pentru a-i sprijini in dezvoltarea afacerii, pentru a-i ajuta, pentru a-i motiva sa devina tot mai buni. Trofeul oferit va fi insotit de premii palpabile, de care comerciantii se pot bucura”, explica Andrei Radu.

Dintre comerciantii online inscrisi, anul acesta vor fi declarati doi castigatori: cel mai bun Start-up si Magazinul Anului. Ambii vor beneficia de premii in servicii, chiar daca avantajate vor fi Start-Up-urile. “Cei aflati la inceput de drum nu isi permit sa plateasca pentru anumite servicii pe care magazinele cu traditie le pot sustine financiar. De aceea incercam sa-i ajutam mai mult pe ei si, in acelasi timp, unele din serviciile oferite drept premii se preteaza clar pentru Start-up-uri. Ambele categorii vor avea, insa, de castigat”, declara Andrei Radu.

Astfel, cele doua magazine declarate castigatoare (cel mai bun Start-up si Magazinul Anului) vor beneficia de premii in servicii. Mai exact:

Servicii de publicitate online prin ARBO Interactive si Sanoma Hearst Romania

Audit profesional de SEO, oferit de Neutro Marketing si realizat de Cristian Mezei

6 ore de consultanta cu Liviu Taloi, director general SiteAudit

Comparator privat de preturi oferit de Kubu Stream pentru o perioada de 3 luni de zile

“Lista nu se incheie aici… Suntem in discutii si cu alti parteneri si vom updata lista, pe masura ce vom primi acceptul final”, spune Andrei Radu. “Vrem sa oferim plus-valoare anul acesta, iar magazinele inscrise vor avea parte de surprize placute. Premiile GpeC inseamna mult din punctul meu de vedere pentru ca stiu ce volum de munca e in spate si stiu ca sunt acordate corect. Dar nu vrem ca magazinele sa obtina doar un trofeu, sa il puna in vitrina si sa-l uite acolo. Vrem mai mult, vrem sa simta ca au castigat, vrem sa le rasplatim eforturile celor care chiar fac business si se cred in stare sa participe la Gala. Competitia este dura anul acesta, dar merita sa faci parte din ea daca simti ca poti, daca, intr-adevar, crezi intr-un comert electronic curat si onest”, continua Radu.

O competitie onesta este o competitie grea si, tocmai din aceasta cauza, rasplatim eforturile magazinelor participante. Gala Premiilor in eCommerce devine tot mai dura, respectand principiile de moralitate, corectitudine si transparenta. Am demonstrat-o de doua ori pana acum.

Te crezi in stare sa participi?

Daca da, scrie un mail la office@link2ec.ro. Accepta sa treci prin criteriile de preselectie, ia in calcul recomandarile noastre si concureaza cu cei care isi doresc sa fie evaluati corect in urma unor criterii de jurizare bine puse la punct.


... afiseaza toate articolele
Poll

Poll

Cat ati cheltuit pentru un cadou cumparat online?
Sub 10 lei
Intre 10 si 50 lei
Intre 50 si 100 lei
Intre 100 si 150 lei
Intre 150 si 200 lei
Intre 200 si 300 lei
Peste 300 lei